Любими сайтовеВ тази статия ще поместя някои от моите предпочитани за посещение сайтове, когато реша да сърфирам из мрежата. В повечето от тях ще откриете полезна информация за съответната тематика, а и се отличават с качествен дизайн и отлична функционалност. Не се учудвайте от по-различната релевантност и изкривяване от SEO спецификата - дори най-големите оптимизатори имат своите желания и мечти. Ето малка част от моята колекция, като поради огромния брой сайтове, постепенно ще добавям и модифицирам:

bgstart.net - Oнлайн портал с директории за най-различни категории. Хубавото при него е, че е изключително добре позициониран в мрежата и дава възможност за реклама на малки, средни и големи фирми на атрактивни цени. Влизам в него основно за да разглеждам секцията за автобусни разписания, където всичко е написано прегледно и достъпно за потребителя.

svatbencenter.bg - Може би най-добрият сватбен център у нас. Тъй като скоро мисля да скъсам с ергенския живот, тук редовно попадам на прекрасни варианти за сватбени костюми и аксесоари. Препоръчвам го на всички бъдещи булки и младоженци :)

ginekolog-yanchodelchev.com - Личен блог на може би най-добрия гинеколог в София Янчо Делчев. Тъй като бъдещата ми жена имаше чести проблеми и трябваше да посетим специализиран гинеколог, случайно попаднахме на услугите на д-р Делчев. След неговите интервенции вече няколко години жена ми няма никакви оплаквания и остана очарована от работата му. Както някои от дамите знаят, в тази област често се срещат измамници, които се възползват от правомощията си.

gchdigital.com - Рекламна агенция за всякакви уеб решения, уеб дизайн на сайтове, онлайн реклама, SEO оптимизация. Неколкократно използвах услугите им относно дизайн и редизайн на някои мои проекти и определено мога да ви ги препоръчам безусловно. Хората, които работят в агенцията, са професионалисти в тази сфера и никога не са отказвали отговор на въпрос или задание, което съм им поставял.

dnevnik.bg - Най-големият информационен портал на България. Това е може би единственото онлайн издание у нас, което все още държи независими позиции на политическия фронт у нас и не се влияе от моментното състояние на властта.

prevodachi-bg.com - Нов сайт за преводи, легализации и частни уроци. В него ме привлече секцията "Работа като преводач", в която се предоставя възможност за допълнтелни доходи на хора от всякаква възраст, притежаващи сертификати и дипломи за преводаческа дейност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въведете своя коментар тук